Orban anunţă o sesiune specială de Bacalaureat pentru elevii care nu pot susţine examenul din motive medicale

Orban anunţă o sesiune specială de Bacalaureat pentru elevii care nu pot susţine examenul din motive medicale
| Foto: profimedia

Elevii de clasa a douăsprezecea vor avea o sesiune specială a Bacalaureatului. Măsura este destinată elevilor care nu pot susţine examenul din motive medicale. Orban: Am discutat cu doamna Anisie şi mi-am dat acordul.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Elevii de clasa a douăsprezecea vor putea susţine examenul într-o sesiune specială, dacă au avut probleme de sănătate la prima sesiune. Anunţul a fost făcut de premierul Ludovic Orban, scrie Mediafax.

"Am avut o discuţie cu doamna ministru al Educaţiei, Monica Anisie şi mi-am dat acordul, că e clar că pentru copiii care au temperatură, copiii care sunt în izolare la domiciliu, fiind în achetă epidemiologică, eventual în spital, nu li se poate răpi şansa de a da Bacalaureatul", a declarat premierul Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24.

Premierul a subliniat că i se pare normal ca şi elevii de clasa a douăsprezecea să poată avea o sesiune specială, ca în cazul Evaluării Naţionale. "În ceea ce priveşte examenul de Evaluare Naţională, se face o sesiune specială la două săptămâni şi mi se pare corect ca şi pentru elevii din clasa a douăsprezecea să se poată", a adăugat premierul.

Preşedintele Klaus Iohannis anunţase anterior că va exista o sesiune specială doar pentru Evaluarea Naţională.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza