Parenting responsabil, o campanie pentru sănătatea copiilor (P)

Parenting responsabil, o campanie pentru sănătatea copiilor (P)
De curând s-a încheiat campania Parenting Responsabil iniţiată de Round Hill Club, în colaborare cu PEDITEL, proiect suşţinut de Părinţi Clujeni şi de partenerii săi.

Acest proiect vine în sprijinul părinţilor clujeni cu copii cu vârste cuprinse între 0 si 6 ani. Scopul acestei campanii este de educare parentală şi informare a părinţilor în ceea ce priveşte sănătatea fizică şi psihică a copilului pentru a-i creşte într-un mediu armonios şi echilibrat.

Ne bucurăm sa putem concluziona ca Prima ediţie a ciclului de conferințe Parenting responsabil s-a desfasurat in 4 gradiniţe şi la un club pentru copii, adunând in jur de 180 de parinti. Temele dezbatute au fost Febra, Alimentaţia şi nutritia la copii, oferite de medicii specialişti de la Peditel. Informaţiile au fost ascultate şi notate cu interes de către părinti, întrebările au curs, iar răspunsurile le-au oferit parinţilor răspunsuri mult aşteptate.

E foarte important ca atunci cand e vorba de sănătatea noastră si a copiilor noştri, sa apelam la medici specialiști. In cadrul acestor conferințe, parintii au posibilitatea de a discuta cu personal calificat despre problemele si întrebările specifice fiecărui copil.

Ediția a 2 a conferinței Parenting Responsabil se va desfasura la inceput de primavara in 2016 unde ii vom astepta pe parintii sa participe in număr tot mai mare. Va multumim ca ati fost alături de noi, va așteptam la următoare ediție si va dorim Sarbatori fericite alături de cei dragi.

 

Comenteaza