Reabilitare termică, pe bani elveţieni, pentru un liceu din Cluj

Reabilitare termică, pe bani elveţieni, pentru un liceu din Cluj

Lucrările au fost finalizate și sunt în procedură de recepție. Valoarea totală a investiției a fost de 1,6 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

Prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român vizând reducerea disparitaților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene Extinse a fost finanțat obiectivul de investiții „Proiectare și execuție lucrări de reabilitare termică la Liceul de Muzică Sigismund Toduță". Lucrările au început în 19 iunie 2018. 

Clădirile studiate sunt: corpul A (săli de clasă și birouri), cu un regim de înălțime Sp+P+E, având suprafața construită de 834 mp și suprafața desfășurată 1668,30 mp, respectiv depozitul de instrumente (birouri și magazie), cu un regim de înălțime P și având suprafața construită de 88 mp și suprafața desfășurată 88 mp.

S-au realizat următoarele lucrări: reabilitare termică fațade, înlocuire tâmplării exterioare, interioare, amenajări exterioare (alei, spații verzi); amenajări interioare: zugrăveli, vopsitorii, pardoseli, reamenajare grupuri sanitare, înlocuirea radiatoarelor, ventilații în sala festivă, instalații electrice: prize, aparate de iluminat led, lucrări de protecție la incendiu. 

 

Comenteaza