REALITATEA TV Cluj: Cum ajuţi studenţii orfani cu o cafea VIDEO

REALITATEA TV Cluj: Cum ajuţi studenţii orfani cu o cafea VIDEO
Un student orfan poate fi ajutat cu o cafea sau un ceai care costă doar 1,5 lei. Cu această idee în cap, o mână de studenţi clujeni au iniţiat o campanie prin care îi ajută pe colegii lor cu posibilităţi materiale reduse. Ajunsă la a opta ediţie, campania "Hai la o cafea" este deja populară printre tinerii care renunţă să meargă la cafenea şi cumpără licoarea aromată direct din holul Universităţii "Babeş-Bolyai."

Cele mai multe cafele şi ceaiuri se vând în pauzele dintre cursuri, atunci când studenţii nu ezită să cumpere o cafea în scop caritabil.

Cei mai mulţi dintre cumpărători lasă bani în plus sau mai cumpără şi un semn de carte, o felicitare sau o cană personalizată. Astfel că după trei zle de campanie, câţiva studenţi orfani vor primi un pacheţel chiar înainte de Paşti. Izabela Coroian e coordonatorul acestei campanii şi explică, în materialul video, care este obiectivul

Campania "Hai la o Cafea" a început astăzi, iar cei care vor să cumpere cafele şi ceiauri în scop caritabil o pot face de la stabdurile aşezate în holul Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, precum şi în incinta Facultăţii de Drept.

Reporter: Ancuţa Stăvar
Imagine: Ersek Lorant

 

Comenteaza