S-au deschis înscrierile pentru cel mai mare târg internaţional de universităţi din ţară

S-au deschis înscrierile pentru cel mai mare târg internaţional de universităţi din ţară
Romanian International University Fair (RIUF), cel mai mare târg internațional de universități din țară, a dat startul înscrierilor pentru cea de-a XVI-a ediție, care va avea loc în 17 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Târgul va aduce în faţa tinerilor clujeni cele mai noi oferte educaţionale ale universităţilor europene, atât pentru nivelul de licenţă, cât şi pentru cel de masterat. Persoanele interesate să participe trebuie să completeze formularul de înscriere, pe baza căruia vor fi informaţi despre programul și activitățile care vor avea loc.

"În primul rând, târgul își propune de fiecare dată să aducă în atenția participanților cea mai variată gamă de oferte din domeniul educației. De la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume și până la școli de limbi străine sau asociații studențești, RIUF poate oferi o imagine de ansamblu asupra oportunităților educaționale și de dezvoltare personală de care pot beneficia participanții", susţin organizatorii.

Vizitatorii vor putea interacționa cu expozanții și vor putea afla direct de la ei despre programele de studii disponibile, alături de informații utile care le pot ușura procesul de aplicare la universitatea dorită. În acelaşi timp, vor afla detalii despre taxele de școlarizare sau modalitățile de finanțare şi informații despre cursuri și profesori, direct de la studenţii şi profesorii universităţilor expozante.

De asemenea, tinerii nehotărâţi în privinţa programului pe care doresc să îl urmeze sau care au nevoie de mai multe informații vor putea discuta cu unul dintre consilierii educaționali prezenți în cadrul târgului.

Inițiat și organizat de Grupul Educativa, RIUF este de 10 ani cel mai mare târg educațional din România și reunește zeci de universități internaționale și mii de tineri români interesați să descopere, într-un singur loc, o ofertă educațională completă.

Comenteaza