Scenarii pentru redeschiderea școlilor. Cîmpeanu: Vom reuşi să le deschidem într-o formă sau alta

Scenarii pentru redeschiderea școlilor. Cîmpeanu: Vom reuşi să le deschidem într-o formă sau alta

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat joi seara că se va "reuşi" deschiderea şcolilor în data de 8 februarie "într-o formă sau alta".

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ministerul Educației încă nu a luat o decizie în privința modului în care se va desfășura învățământul începând cu semestrul II, dar "jonglează" cu trei variante: fie se întorc în clase toți elevii, fie doar cei din învățământul primar și cei din grădinițe, fie doar elevii din ciclul primar și cei din anii terminali, care au de susținut Evaluarea Națională și Bacalaureatul. 

"Vom reuşi să deschidem şcoala, este o convingere profundă, pe data de 8 februarie, fie că vom reuşi toate şcolile din România, fie că vom reuşi să deschidem şcolile în zonele care au o rată de infectare scăzută. O să prioritizăm învăţământul primar şi grădiniţe, ştiut fiind că este cel mai dificil de abordat în maniera online, fie că vom prioritiza elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, care susţin examenele naţionale. Într-o formă sau alta, vom reuşi să deschidem şcolile, este convingerea mea. Educaţia rămâne prioritatea acestui guvern", a spus ministrul Sorin Cîmpeanu, joi, la Realitatea Plus.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza