Se renunță la gratuitatea transportului pentru studenți? Orban a clarificat situația

Se renunță la gratuitatea transportului pentru studenți? Orban a clarificat situația
| Foto: mediafax.ro

Ludovic Orban a anunțat că va fi menţinută gratuitatea transportului pentru studenţi, însă pe ruta dintre localitatea de domiciliu şi cea în care îşi efectuează studiile.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Fostul premier a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că nu s-a luat nicio decizie legată de sporuri. „Am văzut că a fost prezentată şi informaţia pe care am furnizat-o referitoare la gratuitatea pentru călătoriile studenţilor într-un mod care nu este conform cu ceea ce am discutat noi. Se va menţine gratuitate pentru studenţi, dar pe ruta dintre localitatea de domiciliu şi localitatea unde îşi fac studiile”, a declarat liderul PNL, potrivit mediafax.

În plus, studenţii „vor beneficia în continuare de nişte reduceri ale călătoriilor de care au beneficiat”. „Din păcate, a fost transmisă public informaţia, poate nici eu nu am fost destul de clar, dar nu înseamnă că nu permitem în continuare deplasarea către facultate", a adăugat Orban.

Mai multe organizaţii ale studenţilor l-au criticat pe premierul Florin Cîţu deoarece ia în calcul limitarea transportului gratuit al studenţilor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza