Sfaturi pentru dezvoltare personală oferite elevilor și studenților

Sfaturi pentru dezvoltare personală oferite elevilor și studenților
RIUF YouForum

Marți, 20 martie, la Sala Polivalentă are loc o nouă ediție RIUF YouForum, conferința dedicată 100% dezvoltării personale și orientării în carieră pentru elevi și studenți.

 

Organizată în cadrul RIUF-Romanian International University Fair, cea de-a doua ediție a conferinței pune accent pe educație, pe alegerea facultății dorite și pe oportunitățile de dezvoltare pe care tinerii le pot accesa.

RIUF YouForum include sesiuni de discuții și ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din România, printre care se numără și Electric Castle, Salad Box, Transylvania College sau DJ Shiver.

Prin intermediul conferinței RIUF YouForum tinerii pot afla ce carieră sau program de studiu li se potrivește, inspirându-se de la cei peste 30 de invitați. Mai mult decât atât, aceștia pot participa la prezentările universităților și ale programelor de studiu din România și din străinătate și pot interacționa direct cu reprezentanții celor mai bune universități din lume.

În cadrul sesiunilor de discuții, invitații urmăresc să ofere exemple personale prin care să motiveze tinerii în alegerile lor viitoare.

Sesiunile de discuții vor pune accent pe studiul în străinătate și în România, pe experiențe care pot deveni oportunități, precum și pe business-uri puternice și mecanisme de funcționare, în timp ce, atelierele urmăresc să învețe tinerii cum să realizeze un CV remarcabil, cum să folosească rețelele de socializare în avantajul lor și cum pot să își construiască brandingul personal prin public speaking.

Cei interesați de alternative educaționale, pot consulta programul conferinței pe www.riuf.ro, unde își pot rezerva locul la sesiunea sau atelierul dorit.

Conferința RIUF YouForum are loc în cadrul târgului de universități RIUF, pe 20 martie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Comenteaza