Sindicatele din Educație anunță că încep noi negocieri pentru salarizare săptămâna viitoare

Sindicatele din Educație anunță că încep noi negocieri pentru salarizare săptămâna viitoare
| Foto: Depositphotos.com

Sindicatele din Educație vor merge, săptămâna viitoare, la o nouă întâlnire la Guvern pentru stabilirea modalității de majorare a salariilor profesorilor de la 1 ianuarie 2024.

Săptămâna viitoare, sindicatele din Învățământ vor merge la o nouă întâlnire la Guvern pentru stabilirea modalității de majorare a salariilor profesorilor, după cum se arată într-o informare trimisă în teritoriu.

Ieri, reprezentanții profesorilor s-au întâlnit cu premierul Ciolacu, iar discuțiile au fost despre programe sociale și investiții în Educație, fără să se facă vreo referire la noua lege a salarizării, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, scrie Edupedu.ro.

„De asemenea, săptămâna viitoare va avea loc la Guvern o nouă întâlnire la care vor participa și reprezentanții Ministerului Muncii și Ministerului de Finanțe pentru stabilirea modalității de majorare a salariilor personalului didactic, personalului didactic auxiliar şi personalului nedidactic din sistemul de învăţământ de stat, conform art. III alin. (3) din O.U.G. nr. 57/2023, începând cu 1 ianuarie 2024”, se arată în mesajul sindicatelor.

Comenteaza