Specialist în probleme de securitate regională, în vizită la Cluj

Specialist în probleme de securitate regională, în vizită la Cluj
Specialistul în probleme de securitate regională în zona Asia-Pacific şi în relaţiile cu China Seiichiro Takagi, va efectua miercuri o vizită la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB).

 

Takagi susţine în momentul de faţă o serie de conferinţe în mai multe ţări din Europa, printre care Serbia, Croaţia, Slovenia şi Marea Britanie, urmând ca între 17 şi 18 martie să se afle în România, unde a fost invitat să participe la o prelegere la Facultatea de Studii Europene.

Evenimentul va avea loc de la ora 11:00 în aula facultăţii, iar în cadrul acestuia profesorul va vorbi despre problematica securităţii regionale în Asia.

Takagi este specialist în probleme de securitate regională în zona Asia-Pacific şi în relaţiile cu China, profesor în cadrul School of International Politics, Economics and Communication de la Aoyama University, Tokyo, profesor la National Graduate Institute for Policy Studies, preşedinte al Japan Association for International Security şi membru a numeroase foruri internaţionale de specialitate.

 

 

Comenteaza