Spectacole şi ateliere, în cadrul Zilelor Porţilor Deschise ale Departamentului de Teatru

Spectacole şi ateliere, în cadrul Zilelor Porţilor Deschise ale Departamentului de Teatru
Ateliere de scriere creativă, de arta actorului sau de vorbire scenică se numără printre principalele atracţii pe care Departamentul de Teatru din cadrul Facultății de Teatru și Televiziune a UBB le-a pregătit în cadrul Zilelor Porţilor Deschise.

Mai exact, activităţile vor avea loc în perioada 18-22 aprilie 2016, interval în care sunt programate spectacole, ateliere sau demonstraţii. Activitățile programate în cadrul acestei manifestări se adresează elevilor și profesorilor din învățământul pre-universitar şi se vor desfășura atât la sediul central al facultăţii (str. M. Kogălniceanu, nr.4), cât și la sediile de pe strada Universității nr.7-9 și strada Horea, nr.31 (studioul „Radu Stanca" din incinta Facultății de Litere).

Pe parcursul săptămânii „Şcoala Altfel", Departamentul de Teatru al Facultății de Teatru și Televiziune (liniile de studiu română și maghiară) propune mai multe activități, care vor introduce elevii şi profesorii de liceu în atmosfera de lucru şi îi vor familiariza pe aceştia cu viața studenților de la secțiile de Actorie, Regie și Teatrologie.

 

Comenteaza