News alert Update Surse: Pe 8 februarie se REDESCHID școlile

Surse: Pe 8 februarie se REDESCHID școlile

Școlile se vor redeschide pentru elevi și profesori, cursurile se vor relua în format fizic, cu respectarea unui nou set de reguli.

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a anunțat că școlile vor fi redeschise, însă vor fi scenarii diferenţiate în funcţie de numărul de îmbolnăviri de COVID din fiecare localitate (vezi Iohannis: Am decis redeschiderea școlilor începând de luni)

________________________________

Decizia de redeschidere a școlilor în format fizic a fost luată azi, 2 februarie, la Cotroceni, potrivit surselor Edupedu.ro. Școlile se vor redeschide pentru elevi și profesori, cursurile se vor relua în format fizic, cu respectarea unui nou set de reguli, potrivit acelorași surse.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marți, de la ora 15.00, cu premierul Florin Cîțu, cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru a decide despre redeschiderea școlilor în data de 8 februarie. La discuții au participat și medicii Raed Arafat și Adriana Pistol.

Președintele Klaus Iohannis va anunța această decizie, precum și felul în care școlile se vor redeschide, în curând, printr-o declarație de presă, de la Cotroceni, la ora 17:00.

Comenteaza