Târg de oferte educaționale pentru absolvenții claselor a VIII-a

Târg de oferte educaționale pentru absolvenții claselor a VIII-a
Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj organizează în 14 şi 15 mai un târg al ofertelor educaționale destinat elevilor claselor a VIII-a care sunt interesați să urmeze un parcurs de trei ani într-o clasă de învățământ profesional.

Pentru colegiile și liceele tehnologice din zona Cluj-Napoca, târgul se va desfăşura joi de la ora 12:00 în sala de sport a Colegiului Tehnic Raluca Ripan. 

În zona Turda ofertele educaţionale vor fi prezentate elevilor vineri de la ora 12:00 în sala 1 de la Colegiul Tehnic Turda, la Dej târgul va avea loc joi, tot de la 12:00, în sala festivă din locația de pe str. Pepinierei a Liceului Tehnologic Someș Dej, iar la Gherla acesta se va desfăşura joi, 14 mai, de la ora 13:00, în sala de sport a Liceului Tehnologic Gherla. 

Nu în ultimul rând, elevii interesaţi să urmeze cursurile unei instituţii de învățământ profesional din zona Huedin pot răsfoi ofertele disponibile joi de la ora 12:00 în sala festivă a Liceului Tehnologic „Vlădeasa" Huedin.

Conform planului de școlarizare de la nivelul județului Cluj, în anul şcolar 2015-2016 sunt disponibile 1176 de locuri în 42 de clase destinate învățământului profesional cu durata de trei ani. Prima etapă de admitere a candidaților va avea loc în perioada 8 iunie - 15 iulie.

Comenteaza