Titularizare 2021. Peste 1.300 de posturi scoase la concurs în Cluj. Câte sunt pe perioadă nedeterminată

Titularizare 2021. Peste 1.300 de posturi scoase la concurs în Cluj. Câte sunt pe perioadă nedeterminată

Miercuri se va desfășura proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice în școli. În județul Cluj sunt scoase la concurs peste 1.300 de posturi, dintre care câteva zeci sunt pentru angajare pe durată nederminată.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În județul Cluj, numărul posturilor scoase la concurs este de 1.302, dintre care 73 de posturi sunt pentru angajare în învățământ pe durată nederminată.

Conform IȘJ Cluj, disciplinele de concurs cu cel mai mare număr de candidați înscriși sunt - învățământ preșcolar în limba română (416 candidați), învățământ primar în limba română (252 de candidați), psihopedagogie specială (167 candidați), educație fizică și sport (165 de candidați), limba și literatura română ( 106 candidați), limba și literatura engleză ( 103 candidați).

Proba scrisă va începe la ora 9:00. Candidații vor fi prezenți în sala de concurs cel mai târziu la ora 8:15, iar durata de redactare a lucrărilor scrise este de 4 (patru) ore, de la primirea subiectelor, cu posibilitatea prelungirii cu 1-2 ore pentru candidații cu cerințe educaționale speciale. Comisia județeană de  organizare și desfășurare a concursului, de la nivelul județului Cluj, a dispus asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor pentru candidații cu deficiențe, prin adaptarea procedurilor de redactare a lucrărilor la subiectele de concurs, în funcție de particularitățile individuale și specifice deficienței respective, pentru un număr de 5 candidați.

Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităților naționale, precum și baremele de evaluare pentru totalul celor 122 de discipline de concurs sunt asigurate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și vor fi publicate mâine, 22 iulie 2021, pe site-ul subiecte.edu.ro, după susținerea probei scrise.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 27 iulie 2021, la sediul  Inspectoratului Școlar Județean Cluj, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. 

Contestațiile se depun în scris la sediul Inspectoratului  Școlar Județean Cluj sau se transmit prin poștă electronică (scanat) la adresa de e-mail: hr.isjcj@gmail.com , în zilele de 27 iulie 2021, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 28 iulie 2021, până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afișa în data de 3 august 2021.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza