Titularizare 2022. În Cluj, peste 200 de candidați nu s-au prezentat la proba scrisă

Titularizare 2022. În Cluj, peste 200 de candidați nu s-au prezentat la proba scrisă

Miercuri s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice în școli. 

La Cluj, la proba scrisă a concursului s-au prezentat 1.283 candidaţi (84,46 %) din cei 1.519 candidaţi înscriși, cu drept de participare la această probă scrisă.

Conform IȘJ Cluj, s-au înscris pentru susținerea concursului 1.594 de candidați, dintre care 75 de candidați înscriși inițial nu au susținut inspecțiile speciale, respectiv probele practice, prin urmare au pierdut dreptul de a susține proba scrisă desfășurată azi.

La Cluj nu s-au înregistrat situații de candidaţi eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă. 48 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.

Au fost publicate subiectele și baremele

Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităților naționale, precum și baremele de evaluare pentru totalul celor 160 de discipline de concurs sunt asigurate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și au fost publicate pe site-ul www.subiecte.edu.ro, după susținerea probei scrise de astăzi.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie 2022, la sediul  Inspectoratului Școlar Județean Cluj, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. 

Contestațiile se depun în scris la sediul Inspectoratului  Școlar Județean Cluj sau se transmit prin poștă electronică (scanat) la adresa de e-mail: hr.isjcj@gmail.com, în zilele de 19 iulie 2022, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 20 iulie 2022, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro, în data de 27 iulie 2022.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5.

Comenteaza