UMF “Iuliu Hațieganu”, pe primul loc în ţară la Predare și Perspective Internaționale

UMF “Iuliu Hațieganu”, pe primul loc în ţară la Predare și Perspective Internaționale

UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca este listată în premieră în clasamentul internațional Emerging Economies University Rankings, 2021. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

UMF “Iuliu Hațieganu”, pe primul loc în ţară la Predare și Perspective Internaționale

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca este listată în premieră în clasamentul internațional Emerging Economies University Rankings, 2021. În acest clasamentt au fost incluse universitățile din 48 de țări cu o economie emergentă avansată, emergentă secundară sau de frontieră, potrivit FTSE Country Classification Process realizat de Bursa din Londra.

"Ne bucurăm că am intrat direct pe poziția a doua în topul universităților din România și că ne situăm în jumătatea superioară a rankingului, pe locul 251-300! De asemenea, UMF “Iuliu Hațieganu” ocupă primul loc în România la categoriile Predare (Teaching) și Perspective Internaționale (International Outlook). Felicitări, stimați colegi", scrie rectorul UMF Cluj, Anca Buzoianu, pe pagina sa de socializare. 

Clasamentul Emerging Economies University Rankings 2021 a fost realizat în baza a 13 indicatori de performanță, aceiași folosiți și la clasamentul mondial al universităților THE World University Rankings, ce măsoară performanța unei instituții sub aspectul activităților de predare (Teaching), activităților de cercetare (Research), impactulului rezultatelor cercetării – citările (Citations), gradului de internaționalizare (International Outlook) și transferului de cunoștințe către mediul socio-economic (Industry Income).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza