USAMV găzduieşte cea de-a XII-a ediţie a Conferinţei EurSafe

USAMV găzduieşte cea de-a XII-a ediţie a Conferinţei EurSafe
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca este gazda celei de-a XII-a ediţii a Conferinţei Societăţii Europene pentru Agricultură şi Etică Alimentară (European Society for Agricultural and Food Ethics – EurSafe), ce se desfăşoară în aceste zile.

Evenimentul își propune evidențierea perspectivelor și limitelor cunoașterii științifice și argumentelor filozofice şi interacţiunea lor reciprocă în domeniul alimentar.

"Abordările interdisciplinare ale participanţilor din peste 17 ţări, care vor susţine dezbateri constructive pe subiecte de etică şi inovare în agricultură, acvacultură, pieţe, consum şi cultură alimentară, vor duce la noi reflecţii şi direcţii de cercetare către o lume comună durabilă", susţin organizatorii.

EurSafe este o organizaţie internaţională independentă, care oferă o rețea pentru cei interesaţi în problemele etice implicate în agricultură și aprovizionarea cu alimente şi conectează mediul academic cu sfera aplicaţiilor de practică. Scopul ei este de a încuraja cercetarea academică internațională și educația cu privire la aspectele etice implicate în agricultură și în domeniul aprovizionării cu alimente.

Comenteaza