Ziua Mondială a Apei, sărbătorită printr-o sesiune de comunicări ştiinţifice

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită printr-o sesiune de comunicări ştiinţifice
În acest an Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei prin cea de-a VIII-a ediţie a Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice „Bune practici în Evaluarea şi Monitorizarea Resurselor de Apă”.

"Vor fi comunicări ştiinţifice pe tema calităţii apei şi managementul resurselor de apă, manifestarea bucurându-se de participarea cadrelor didactice ale Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, a Direcţiei Sanitare Publice Cluj, precum şi ale specialiştilor din cadrul Agenţiei de Mediu", au precizat reprezentanţii USAMV.

Evenimentul va avea loc în data de 27 martie de la ora 10:00, în Institutul de Ştiinţele Vieţii. Sesiunea este organizată de către Departamentul Protecţia Mediului şi a Plantelor din cadrul Facultăţii de Agricultură, în colaborare cu Administraţia Naţională „Apele Române" SA reprezentată de Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa.

Comenteaza