Elevii de 10 de la BAC, felicitați de primar: ”Bravo lor! Au contribuit ca Clujul să fie unde îi e locul”

Elevii de 10 de la BAC, felicitați de primar: ”Bravo lor! Au contribuit ca Clujul să fie unde îi e locul”
| Foto: realitatea.net

Elevii clujeni care au luat 10 la examenul de bacalaureat au fost felicitați de primarul Emil Boc, care spune că primăria, ca în fiecare an, îi va premia în cursul lunii iulie.

”Ce fac oamenii din sistemul educațional pentru Cluj este un lucru extraordinar. Elevii, profesorii, părinții, Inpectoratul Școlar Județean și la urmă și primăria prin politicile de susținere a actului educațional pe toate palierele, de la burse, la facilități la transport , la infrastructură, rețea de calculatoare, acces la internet, cu suportarea costului pe elev peste ceea ce dă ministerul, toate acestea pun Clujul acolo unde locul.

Așa se clădește viitorul, prin educație. Cine are educație, are viitor. A fost cea mai frumoasă veste și mai plăcută din ultimele zile. Din nou liceele Șincai, Barițiu, Racoviță, Coșbuc excelează prin note de 10 la bacalaureat. Bravo lor au contribuit ca Clujul să fie unde îi e locul. Îi vom premia în cursul lunii iulie. 20% din ce plătesc clujenii ca taxe merg în educație și acest procent se vede și în aceste rezultate”, a spus primarul Emil Boc la Napoca FM.

10 elevi clujeni au obținut medii de 10 la această sesiune a bacalaureatului. De asemenea, în județul Cluj, rata de promovare (înainte de contestații) este de 77,8%, cea mai mare pe țară.

Comenteaza