Video Emanuel Ungureanu are COVID: "Au fost seri mai complicate, durerile musculare sunt destul de puternice, îţi dă o stare de confuzie”

Emanuel Ungureanu are COVID: "Au fost seri mai complicate, durerile musculare sunt destul de puternice, îţi dă o stare de confuzie”
| Foto: Captura Facebook/Emanuel Ungureanu

Vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, Emanuel Ungureanu, a anunţat că a fost infectat cu coronavirus.

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunță că a fost infectat cu noul coronavirus, însă acum este „în faza de vindecare”.

„Am Covid-19, dar mă tratez şi mă simt bine! Aveţi grijă de voi, purtaţi mască, respectaţi regulile. Îmi voi continua activitatea ca şi până acum în mediul online şi voi comunica cu buzoienii în campanie prin mijloacele adaptate pandemiei prin care vom trece cu bine dacă suntem solidari şi empatici unii cu ceilalţi”, a scris Ungureanu pe Facebook.

Într-un mesaj video, deputatul a povestit despre simptomele pe care le-a avut și despre tratamentul pe care l-a urmat.

„Trec şi eu prin Covid, aşa cum se întâmplă cu milioane de oameni. Am avut o formă medie, sunt în zona de vindecare acum. M-am infectat, cel mai probabil, în perioada de precampanie, când eram la Buzău, am purtat mască, am fost atent, dar totuşi se întâmplă, de asta vă rog să aveţi grijă de voi. Nu trebuie  să aveţi niciun dubiu, Covid există, e un virus care se manifestă pentru unii mai puternic, la alţii mai uşor. Eu am avut o formă medie, am făcut temperatură 37.5-38.5 care se resimte mult mai puternic. Nu mai ştiam cum e sa fii bolnav, nu mai răcisem demult. Am avut dureri puternice musculare, puţină tuse. M-am tratat cu paracetamol, cu vitamine, cu zinc, la indicaţia medicului de familie, am vorbit şi cu alti medici la telefon. Am făcut o mică evaluare medicală. De azi sunt în izolare. (..) Au fost seri mai complicate, durerile musculare sunt destul de puternice, îţi dă o stare de confuzie, e diferit faţă de gripa de sezon”,  spune Emanuel Ungureanu.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu candidează pentru un nou mandat de parlamentar pe lista USR Buzău.

 
 
 
 
 
 

 

Comenteaza