Emil Boc, despre Stelian Ion și Coaliţie: ”E o vorbă din popor să nu aruncăm și copilul odată cu covata. Iar copilul nostru este Coaliția”

Emil Boc, despre Stelian Ion și Coaliţie: ”E o vorbă din popor să nu aruncăm și copilul odată cu covata. Iar copilul nostru este Coaliția”

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca spune că îi mulțumește pentru activitate ministrului Stelian Ion, dar că decizia premierului de a-l revoca a fost una bună.

Primarul Emil Boc este unul dintre cei mai influenți lilderi din PNL şi un susţinător al lui Florin Cîţu în lupta pentru şefia PNL. Acesta a declarat, joi dimineață, la Antena 3, că îi mulțumește pentru activitate ministrului de Justiţie Stelian Ion, dar că decizia premierului Florin Cîțu de a-l revoca a fost una bună.

Boc i-a reproșat ministrului Justiției că nu poate explica de ce nu a desființat Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție timp de 8 luni.

”Îi mulțumesc domnului ministru pentru activitate, dar se dovedește că decizia premierului a fost una bună. Nu a pomenit nimic de ce nu a reușit timp de opt luni să desființeze SIIJ.

E o vorbă din popor, să nu aruncăm și copilul odată cu covata, iar covata este coaliția despre care eu sper să meargă mai departe”, a declarat Emil Boc la Antena 3, joi dimineață, citat de g4media.ro

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri seară, că a trimis cererea de revocare a ministrului Stelian Ion la președinție. Ulterior, Klaus Iohannis a semnat revocarea lui Ion. Lician Bode a devenit ministru interimar la Justiţie. 

Vineri la ora 18, este programată o şedinţă a Coaliţiei de guvernare, unde se va decide viitorul colaborării dintre PNL şi USR PLUS. 

Comenteaza