Emil Boc, dezamăgit după eșecul “studenților” cu Hermannstadt: “Cu toții ne doream victoria. Șansele au scăzut considerabil”

Emil Boc, dezamăgit după eșecul “studenților” cu Hermannstadt: “Cu toții ne doream victoria. Șansele au scăzut considerabil”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Primarul a vorbit despre partida care putea asigura revenirea Universității Cluj în Liga 1, după o absență de 7 ani.

Prezent pe stadion la întâlnirea dintre “studenți” și Hermannstadt, încheiată cu victoria oaspeților, scor 2-1, Emil Boc și-a exprimat dezamăgirea în privința rezultatului și jocului. Cu toate acestea, edilul a transmis un mesaj optimist și susține că speră până în ultima clipă că “U” Cluj va promova, chiar și în urma unui baraj cu Dinamo.

“Cu toții ne doream victoria. Eu sunt realist, îmi dau seama că șansele noastre au scăzut considerabil. Dar mai există o șansă. Despre viitor vom vorbi după meciul cu Dinamo. Trebuie să dăm încredere echipei, antrenorului și să facem tot ce ne este în putere acum.

Pe teren marți totul a depins de noi. Galeria a fost absolut admirabilă. Când știi că 22.000 de oameni sunt în spatele tău, arzi pe teren. Nu începi meciul ca și cum ai conduce deja cu 3-0. Trebuia să își domine adversarii, să facă pressing.

În 15 minute mă așteptam să fie 2-0. Acesta e spiritul lui “U”. Antrenorul trebuie să genereze această mobilizare. Diferențe între echipe nu există pentru că i-am învins nu de mult timp. Era la noi în teren mingea și de aceea sunt supărat. Le ținem pumnii pentru ultimul meci și după la baraj.

Prin ’82, când eram elev am plâns pe stadion pentru că a retrogradat “U” Cluj. Spiritul se naște în tinerețe și nu mai iese niciodată. Orașul este construit în jurul simbolului”, a spus primarul la ZIUA Live.

Investitorii privați sunt în continuare așteptați la “U” Cluj

Emil Boc a discutat din nou și despre posibila trecere a clubului în posesia unui investitor dispus să conducă echipa spre marea performanță. Totuși, primarul susține că o astfel de propunere trebuie analizată în detaliu.

“Univeristatea Cluj nu se poate vinde ca o cârpă. A fost deja într-o situație dificilă și de abia am scos-o din groapă. Dacă sunt oameni serioși care vor să investească, noi avem această deschidere. Cei care au bani sunt puțini, iar în fotbal nu investește oricine. Și în străinătate investesc mari magnați. Sper că și la Cluj vor exista asemenea abordări”, a explicat Boc.

Comenteaza