Emil Boc, încântat de participarea clujenilor la spectacolele de 1 Decembrie: "A fost o zi de excepție, fără ei nu ar fi avut farmec"

Emil Boc, încântat de participarea clujenilor la spectacolele de 1 Decembrie: "A fost o zi de excepție, fără ei nu ar fi avut farmec"
| Foto: Facebook.com/PrimariaClujNapocaRomania

Primarul a lăudat prezența în număr mare a clujenilor la festivitățile organizate în oraș cu ocazia Zilei Naționale a României.

Aflat încă sub efectul emoțiilor generate de evenimentele petrecute ieri la Cluj-Napoca, Emil Boc s-a declarat încântat de participarea cetățenilor la festivitățile de 1 Decembrie, care s-au derulat pe parcursul întregii zile la Cluj.

"Ecoul zilei de 1 Decembrie nu s-a stins încă pentru că a fost o zi senzațională. Așa cum a fost și acum 104 ani pentru toți românii. Douăzeci de secole de istorie s-au concentrat într-o singură zi. După secole în care am trăit separați, am reușit să ne reunim într-un singur stat.

Când a ajuns la București, delegația a fost întâmpinată cu mesajul <<V-am așteptat 1000 de ani>>, iar ardelenii au răspuns cu <<Am venit să nu ne mai despărțim niciodată>>. Cred că sunt cuvinte magice, care arată dorința și forța acestei națiuni de a trăi împreună. În asta stă capacitatea noastră de a fi demni în Europa, de a avea o viață mai bună în țară și de a fi o națiune respectată și respectabilă.

A fost o zi de excepție la Cluj, toate evenimentele au mers foarte bine. Vreau să le mulțumesc clujenilor pentru implicarea în ziua de 1 Decembrie. Fără ei nu ar fi avut farmec și nu ar fi fost posibil. Cred că a fost cel mai mare număr de participanți din istoria Clujului la 1 Decembrie.

Perla coroanei a fost spectacolul cu drone. Am avut 260 de drone, cel mai mare număr din istoria Clujului. A fost absolut emoționant să ai steagul României desenat pe cer, steagul Uniuniii Europene, momente din istoria României. E un spectacol care arată că acest Cluj al tehnologiei se reflectă și în evenimentele mari.

Clujenii ne-au răsplătit cu o prezență fabuloasă și sperăm că au plecat mulțumiți de la ceea ce au văzut. Clujenii au făcut diferența care a dat o calitate atât de specială acestui eveniment. Am transmis Bucureștiului, Constanței, Craiovei, Iașiului, Timișoarei salutul ardelenilor de a fi împreună la 104 ani de la Marea Unire", a spus primarul la ZIUA Live.

Comenteaza