Video Emil Boc, LIVE aproape de miezul nopții din centrul Clujului: "Sper că nu v-ați plictisit prea tare de mine!"

Emil Boc, LIVE aproape de miezul nopții din centrul Clujului: "Sper că nu v-ați plictisit prea tare de mine!"
| Foto: captura video

Primarul Emil Boc a făcut, miercuri noaptea, un live pe Facebook din centrul Clujului, salutându-i prietenos pe tinerii veniți la Untold, care treceau pe stradă.

Emil Boc s-a filmat în centrul Clujului pentru a prezenta iluminatul arhitectural al Casei de Cultură a Studenților, care a fost inaugurat aseară.

„Vă puneți întrebarea ce caută ăsta la 10.30 noaptea în centrul Clujului. Nu pare a fi ora 22.30, este în preajma festivalului, cu mult dinamism, foarte mulți tineri pe stradă prezenți, care se pregătesc de începerea festivalului Untold. N-ai spune că e 10.30 seara și atunci pe bună dreptate vă întrebați ce caut eu aici cu acest live. În această seară vrem să dăm în folosință sau să inaugurăm iluminatul arhitectural la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, a spus Emil Boc.

Acesta a explicat cum va fi folosit iluminatul arhitectural, acesta urmând să fie modificat și în funcție de evenimentele pe care le va marca orașul.

„Un iluminat arhitectural care ne va permite să îl folosim la evenimente, cu diverse ocazii, un anumit tip de iluminat va fi în permanență cum este vis a vis la BCU (Biblioteca Centrală Universitară), albastru. La Casa de Cultură vom avea un iluminat în diverse culori, la Ziua Națională în culorile tricolor, la ziua Franței în culorile Franței, cum a fost cazul Ucrainei, în culorile Ucrainei. Vobesc de generozitatea iluminatului arhitectural care ne permite acest lucru. Pe părțile laterale iluminatul va rămâne în permanență. Pe partea centrală este un joc de lumini între galben și mov. Joc de lumini care prezintă o alternanță, după care va rămâne o singură culoare pentru Untold, de a marca o sărbătoare la Cluj. Nu va rămâne în permanență așa, o folosim la momente oficiale importante, de sărbătoare”, a spus edilul Clujului.

Pe clădirea Casei de Cultură a Studenților au fost montate peste 70 de proiectoare, iar valoarea lucrărilor se ridică la 395.883 lei. „Este o formă indirectă de a aduce un omagiu maestrului Dumitru Fărcaș. Acest titan al folclorului românesc și pe care românii nu îl vor uita niciodată”, a precizat Boc.

Edilul Clujului a precizat că urmează ca și Catedrala Sf. Mihail și Catedrala Ortodoxă, dar și câteva poduri din oraș să aibă iluminat arhitectural.

„Mă bucur că funcționează sistemul, urmează cele două catedrale, Catedrala Sf. Mihail și Catedrala Ortodoxă să fie modernizate cu iluminat arhitectural, după aceea câteva poduri din Cluj vor fi iluminate modern, să dăm o pată de culoare și divertisment Clujului”, a anunțat primarul.

În timpul filmării transmise live pe Facebook primarul nu a scăpat ocazia de a-i saluta prietenește pe tinerii care treceau la acea oră prin Piața Lucian Blaga.

”Salut, băieți, de unde sunteți voi? Sunteți live pe Facebook, ia spune-ți ceva. V-am pregătit un iliuminat ornamental... Să aveți distracție! (...) După cum vedeți, tinerii se bucură de ce găsesc pe aicea în materie de distracție și de divertisment”.

Primarul a transmis live din piață 10 minute, timp în care a vorbit încontinuu, ca un adevărat vlogger.

”Eu cred că am vorbit deja cam mult, sper că nu v-ați plictisit prea tare de mine”, a spus în încheiere Boc.

Comenteaza