Optimism înaintea duelului din Fed Cup cu Rusia. "Cu talentul din teren și cu suportul din tribună putem să jucăm de la egal la egal”

Optimism înaintea duelului din Fed Cup cu Rusia. "Cu talentul din teren și cu suportul din tribună putem să jucăm de la egal la egal”
| Foto: Sala Polivalenta

Primarul din Cluj-Napoca le-a lansat o invitație tuturor celor care doresc să fie alături de reprezentativa României la întâlnirea cu Rusia din Fed Cup.

Cunoscut ca un mare fan al tenisului, Emil Boc nu a ratat ocazia să vorbească despre echipa de Fed Cup a României. Primarul a lăudat tinerele jucătoare selecționate de Florin Segărceanu și a lansat o invitație celor care doresc să participe la duelul cu Rusia, care se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

“Avem un meci foarte important la Cluj. Așteptăm pe toată lumea la România-Rusia, o confruntare de nivel mondial, între două forțe ale tenisului. România a ajuns până în semifinale anul trecut, în timp ce Rusia are multe jucătoare în Top 100 WTA.

E o confruntare decisivă pentru calificarea în etapa următoare. Avem o națională tânără care reprezintă România. Avem la Cluj o națională tânără, dinamică. Cu talentul din teren și cu suportul din tribună putem să jucăm de la egal la egal cu Rusia și de ce nu să câștigăm acest meci”, a declarat Emil Boc.  

Primarul a vorbit și despre fostul lider mondial. “Simona Halep nu face parte din lot, dar nu trebuie acuzată. Ne-a făcut mândri la Australian Open, unde a ajuns până în semifinale. Trebuie felicitată de fiecare dată, România nu va mai avea un sportiv de talia ei”, a precizat edilul.

Întâlnirea dintre România și Rusia, din primul tur al Grupei Mondiale Fed Cup se va disputa în 7 și 8 februarie, în Sala Polivalentă.

Comenteaza