Foto Emma Răducanu, după prima victorie la Transylvania Open: "Cred că sunt acasă aici!"

Emma Răducanu a obţinut, marţi seara, prima sa victorie în runda inaugurală a turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250), contra Polonei Hercog şi a surprins cu un interviu în limba română.  

La interviul de la finalul meciului cu Polona Hercog, jucătoarea britanică cu origini românești, Emma Răducanu, deși a fost întrebată în limba engleză, a surprins răspunzând întrebărilor într-o limbă română incredibil de bună.

„Vreau să încercăm puțin în română și, dacă nu mai pot, schimb în engleză. Azi a fost un meci foarte dificil. Ea a fost foarte tare, eu cred că n-am jucat așa bine, dar am câștigat și am așa multă bucurie acum!

Vreau să mulțumesc foarte mult, este un turneu foarte bine organizat. Mie îmi place foarte mult România, cred că sunt acasă aici”, a spus Răducanu, potrivit digisport.ro.

Întrebată ulterior care este mâncarea ei preferată din România, Emma a răspuns tot pe româneşte: „Ciorbă de perișoare, dar n-am mâncat de perișoare acum, ci de legume. Mai aștept un pic și voi mânca un pic de sarmale. Și mămăliga e bună. Și papanașii!”.

Aceasta a mai spus că e puţin tristă deoarece nu sunt spectatori în sală. Emma Răducanu va juca în optimi contra Anei Bogdan, un duel în premieră. 

"Mă bucur că am ocazia să joc aici în România, sunt tristă pentru că nu am avut spectatori, mă bucur deoarece am avut o primire călduroasă la antrenamente. Nu am mai jucat cu Ana Bogdan, m-am antrenat cu ea. Am vorbit cu ea, este o fată foarte drăguță, va fi un meci dur", a declarat Emma pentru digisport.ro.

Turneul de tenis Transylvania Open de la Cluj-Napoca este dotat cu premii totale de 235.238 de dolari şi e găzduit de BT Arena, care nu poate primi public în sală, datorită restricţiilor antiepidemice impuse de către autorităţi.

Foto: https://www.facebook.com/TransylvaniaOpen

Comenteaza