EURO U21 2023. Doi arbitri clujeni vor fi prezenți la turneul final

EURO U21 2023. Doi arbitri clujeni vor fi prezenți la turneul final
| Foto: frf.ro

Competiția continentală de tineret se va desfășura în perioada 21 iunie - 8 iulie în România și Georgia.

Pe lângă cele 7 meciuri pe care Cluj-Napoca le va găzdui în cadrul UEFA EURO U21, orașul va fi reprezentat la turneul final și de doi arbitri. Este vorba despre centralul Horațiu Feşnic și asistentul Alexandru Cerei. Pe lângă cei doi, Valenin Avram și Andrei Chivulete sunt ceilalți reprezentanți ai României.

"La Campionatul European de tineret U21 din Georgia și România, care va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie, au fost selectați să oficieze și patru arbitri din țara noastră.

Astfel, la partidele din Georgia, din grupele A și C, va fi prezentă o brigadă formată din Horațiu Mircea Feşnic, care va fi ajutat de către asistenții Valentin Avram și Alexandru Cerei, în timp ce la partidele pe care le va găzdui țara noastră, contând pentru grupele B și D, Andrei Chivulete este unul dintre cei doi arbitri de rezervă", a anunțat FRF.

În vârstă de 33 de ani, Horațiu Feșnic a arbitrat 32 de partide în actualul sezon, iar pe lângă jocurile din Superligă și Cupa României, a condus meciuri și în grupele Europa League și Conference League, meciuri de Nations League, dar și partide din preliminariile Champions League.

Comenteaza