Tensiuni la Tribuna VIDEO

Tensiuni la Tribuna VIDEO
Situaţia de la revista culturală Tribuna, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, devine din ce în ce mai tensionată, dar şi mai politizată. Asta pentru că preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, i-a cerut astăzi colegului de alianţă Horea Uioreanu să ia măsuri rapide pentru destituirea directorului Mircea Arman.

Liderul PSD Cluj-Napoca i-a solicitat, printr-o scrisoare deschisă, liberalului Horea Uioreanu să îl demită pe Mircea Arman din funcţia de manager al revistei Tribuna.

"În această scrisoare deschisă îl rugam pe peşedintele CJ Cluj să rezolve această problemă demiţându-l imediat pe acest domn Avram", spune Jorj.

Mircea Jorj spune că situaţia în care se află acum revista culturală trebuie să ia sfârşit. În replică, Horea Uioreau a dispus în această dimineaţă crearea unei comisii care să analizeze situaţia de la revistă. În termen de 48 de ore, comisia va propune o soluţie privind rezolvarea problemelor din redacţie.

"Am dispus în această dimineaţă crearea unei comisii mixte de control personal al meu şi de direcţia juridică şi de la serviciul personal care să vină cu o soluţie în 48 de ore", spune şi preşedintele CJ Cluj Horea Uioreanu.

Soluţia care va fi propusă de comisia specială va fi analizată apoi de consilierii din Comisia de Cultură a Consiliului Judeţean Cluj.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: Lorant Ersek

 

Comenteaza