Şofer băut, rănit în urma unui accident rutier, în Dej

Şofer băut, rănit în urma unui accident rutier, în Dej
Luni, în jurul orei 21:40, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea conducătorului auto, în Dej.

Evenimentul a avut loc pe strada Șomcuțului din municipiul Dej. În urma accidentului, există poibilitatea ca o persoană să fie rănită.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj-Napoca (ISU) a trimis la fața locului o autospecială de descarcerare, alături de un echipaj SMURD.

UPDATE: În accident a fost implicat un singur autovehicul, iar o persoană a fost, într-adevăr, rănită. În prezent se intervine cu autospeciala, pentru descarcerarea persoanei rănite, informează reprezentanții ISU Cluj-Napoca.

La locul accidentului s-a deplasat și o ambulanță de la Spitalul din Gherla. După ce va fi terminată descarcerarea persoanei rănite, se va face o evaluare primară a stării sale de sănătate, după care această urmează să fie transportată, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, fie la Dej, fie la Cluj-Napoca.

UPDATE: Automobilul implicat în accident era condus de un bărbatd e 46 de ani, care "a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere al unui imobil din zonă", se precizează în buletin de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj (IPJ).

Potrivit reprezentanţilor IPJ, în urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au depistat că bărbatul avea o  concentraţie de 0,99 g/l alcool pur în aerul expirat. 

Persoana rănită a fost chiar conducătorul autovehiculului, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijre de specialitate. În urma accidentului au rezultat şi pagube materiale de 10.000 de lei. 

 

Etichete
Comenteaza