Bucurie pentru peste 100 de vârstnici dintr-un centru de îngrijire. Primarul le-a oferit cadouri

Bucurie pentru peste 100 de vârstnici dintr-un centru de îngrijire. Primarul le-a oferit cadouri
Peste 100 de vârstnici care îşi duc veacul la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă al DGASPC au primit în Joia Mare vizita primarului, care le-a oferit cadouri cu ocazia sărbătorilor.

Bătrânii aflaţi în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă al DGASPC - Cluj, sunt obişnuiţi cu vizitele primarului Eml Boc, care merge acolo cel puţin de 2 ori pe an, de Crăciun şi de Paşti. La fel s-a întâmplat şi în acest an, când edilul a ales să viziteze centrul chiar în Joia Mare. Primarul a declarat că prin gestul de a dărui cadouri de Paşte a încercat să aducă un zâmbet şi o bucurie celor peste 100 de bătrâni din acest centru.

"De peste zece ani, cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi de Crăciun, vin aici pentru a aduce o speranţă şi o atenţie minimală pentru bătrânii noştri, ca o formă de respect a comunităţii pentru ei. Îi îndemn pe toţi clujenii să facă bine şi să nu ezite să facă bine ori de câte ori au ocazia", a spus Emil Boc.

Boc a oferit 182 de cadouri celor 105 persoane vârstnice instituţionalizate şi celor 77 de angajaţi care-i îngrijesc. Acţiunea s-a desfăşurat în colaborare cu Asociaţia Caritas, iar fiecare pachet oferit conţinea o pungă de biscuiţi săraţi, o ciocolată, o cutie de compot de ananas, o pungă de bomboane în formă de ouă de Paşte, o prăjitură, două portocale, o sticlă de suc natural, o cutie de bomboane de ciocolată, o pungă de napolitane, săpun şi şerveţele.

 

Comenteaza