Tânăr lovit cu o sticlă în cap. L-a deranjat pe un client al barului, concentrat la partida de „păcănele”

Tânăr lovit cu o sticlă în cap. L-a deranjat pe un client al barului, concentrat la partida de „păcănele”
Incidentul s-a petrecut într-un bar din Turda.

Vasile Ceclan, în vârstă de 29 de ani, se afla luni într-un bar din Turda, împreună cu iubita lui Beatrice, la un suc. Iubita acestuia ţine să precizeze, încă de la început, că Vasile este antialcoolic convins şi un om extrem de paşnic.

"Povesteam cu prietena mea în bar, când un om în vârstă, aflat la unul dintre aparate, s-a răstit la noi să vorbim mai încet, fiindcă nu se poate concentra la <păcanele>", explică Vasile, cu copcii aplicate în creştetul capului şi plin de jululituri în zona feţei.

În continuare, totul s-a petrecut fulgerător: bărbatul de la aparatul de jocuri mecanice a dat un telefon şi în scurt timp şi-a făcut apariţia un bărbat între două vârste, fiul lui. Acesta, fără să le spună un cuvânt, i-a crăpat capul tânărului cu o lovitură de sticlă, trântindu-l la pământ şi cărându-i apoi, cu nemiluita, pumni.

Bărbatul de 29 de ani a ajuns la Spitalul Municipal Turda unde, după ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au trimis la Cluj pentru certificat medico-legal.

"Pe baza certificatului şi sper, a filmărilor camerei de supraveghere ale barului, după-amiază, când ajung la Poliţia din Turda, am să fac plângere penală împotriva agresorului", a mărturisit victima.

Medicii legişti clujeni i-au eliberat bărbatului un certificat medico-legal în care îi recomandă patru zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza