Bătrân, jefuit de un vecin. Tâlharul a coborât din maşină, i-a ars nişte pumni şi apoi i-a luat banii

Bătrân, jefuit de un vecin. Tâlharul a coborât din maşină, i-a ars nişte pumni şi apoi i-a luat banii
După ce i-a dat agresorului sub ameninţare 150 de lei, îndurând cu stoicism bătaia, victima i-a ascuns acestuia ultimii 150 de lei din casă.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Martin Dandoczi din municipiul Câmpia Turzii este un pensionar de boală, în vârstă de 60 de ani, care a muncit decenii la decenii la rând la Combinatul Metalurgic din localitate.

Săptămâna trecută, acesta se afla în poarta casei sale când o maşină a oprit brusc în faţa porţii. Din automobil a coborât un tânăr al cărui nume e Marcel G., care - spune bărbatul - locuieşte în zonă şi nici una, nici alta, l-a luat la pumni. Apoi l-a dus în casă şi l-a forţat să-i spună unde-şi ţine banii.

„M-a bătut în două rânduri, dar am îndurat loviturile lui şi i-am dat până la urmă numai 150 de lei, adică jumătate din suma pe care o aveam în casă. Cred că şi dacă mă omora, nu-i dădeam restul - fiindcă din ce să mai trăiesc după aceea? M-a lovit peste tot, în cap, pe corp, fără să-i pese că-s amărât şi că mi-am îngropat soţia doar în urmă cu două luni şi jumătate", mărturiseşte, lăcrimând, victima.

După ce jefuitorul a plecat, vecinii acestuia au anunţat salvarea şi poliţia, bărbatul fiind transportat de urgenţă la secţia de chirurgie a Spitalului din Câmpia Turzii.

Luni, Martin s-a prezentat la I.M.L Cluj, iar medicii i-au eliberat un certificat medical în care-i recomandă trei zile de îngrijiri medicale. În cursul zilei bărbatul se va întoarce la Câmpia Turzii şi va depune plângere împotriva bărbatului lipsit de suflet care l-a bătut şi apoi tâlhărit.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza