O zi de vindecare în familie: sprijin pentru copiii orfani

O zi de vindecare în familie: sprijin pentru copiii orfani
Filiala Cluj a asociaţiei “Există viaţă după doliu” organizează în data de 14 iunie un eveniment gratuit dedicat copiilor orfani, intitulat “O zi de vindecare în familie”.

În cadrul lui copiii vor cunoaște alți copii de vârsta lor care au pierdut un părinte, iar părinții vor învăța să fie și mamă și tată, cu ajutorul psihoterapeutul Iulia Savoș.

Atmosfera va fi una optimistă, confidenţială şi caldă, cu multe activități de relaxare, exerciţii terapeutice de grup și momente de răgaz.

"Când un om drag părăsește această lume dorul este mare și întrebările sunt multe, mai ales ale copiilor care își pierd mama sau tatăl. Un sprijin real îl reprezintă întâlnirile cu alți oameni care simt la fel, pentru a vedea că durerea e ascultată și respectată şi pentru a găsi puterea de a merge mai departe", susțin organizatorii.

Participarea este gratuită, în limita a 12 locuri. Locul de desfășurare va fi în Cluj-Napoca și va fi anunțat participanților, iar înscrierile se fac până pe 10 iunie printr-un email al adresa contact@existaviatadupadoliu.ro sau la numărul de telefon 0744.691.981.

 

Comenteaza