Ce sfârşit teribil! O femeie de 70 de ani a ars împreună cu casa

Ce sfârşit teribil! O femeie de 70 de ani a ars împreună cu casa
Focul a pornit, după toate aparenţele, de la o butelie de aragaz nesupravegheată.

Elena D, femeie în vârstă de 70 de ani, a ars joi complet, în propria-i casă din localitatea Pădureni, comuna Chinteni. Conform declaraţiilor fiului decedatei, focul ar fi pornit de la o butelie de aragaz care a aprins nişte obiecte din jur, iar femeia - cu probleme de deplasare - n-a putut ieşi la timp din casă, astfel că a fost mistuită în totalitate de deflagraţie.

„Eu locuiesc împreună cu ea şi cu cei doi copii ai mei, însă eram la muncă, iar celălalt băiat la şcoală. Acasă era doar băiatul cel mic, în vârstă de nouă ani, care se juca pe afară şi a văzut, pe la 16:45, cum focul cuprinde casa. A anunţat vecinii, iar aceştia, pompierii de la Cluj", a declarat vineri dimineaţă, la IML, fiul femeii, venit să ridice trupul neînsufleţit al mamei sale.

„Am fost sesizaţi ieri după amiază, în jurul orei 16:45, pentru un incendiu produs în localitatea Pădureni, comuna Chinteni. S-a intervenit acolo cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor şi o ambulanţă SMURD. La momentul când am ajuns acolo, am găsit la locul respectiv o casă de aproximativ 50 de metri pătraţi, cuprinsă în flăcări. Atunci când am fost anunţaţi ni s-a spus că înăuntru se află o persoană în vârstă şi un minor, iar când am ajuns acolo am găsit minorul în stare de agitaţie şi, după stingerea completă a incendiului, o femeie în vârstă de 70 de ani, decedată", a declarat pentru Ziua de Cluj, Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Comenteaza