Te pregăteşti să mergi la mare? Hoteluri, cluburi şi parcuri de distracţii de pe litoral, fără autorizaţie

Te pregăteşti să mergi la mare? Hoteluri, cluburi şi parcuri de distracţii de pe litoral, fără autorizaţie
60 de hoteluri, pensiuni, baruri, terase, cluburi şi parcuri de distracţii de pe litoral au fost verificate, între 15 – 25 iunie, de angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), fiind identificate 34 de obiective care funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"În perioada 15 - 25 iunie, au fost verificate 60 hoteluri, pensiuni, baruri, terase, cluburi şi parcuri de distracţii, în urma cărora au fost aplicate 90 de amenzi în cuantum de 108.500 lei. De menţionat este faptul că pe lângă controalele tematice planificate s-au executat şi controale inopinate, pe timpul zilei şi pe timpul nopţii. În urma acţiunilor preventive au fost identificate 34 obiective care funcţionau fără obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu. În teren, personalul specializat nu a identificat nereguli grave care să impună aplicarea măsurii complementare de închidere a funcţionării", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), remis marţi MEDIAFAX.

Inspectorii au găsit nereguli în ceea ce priveşte documentele de organizare a apărării împotriva incendiilor, exploatarea instalaţiilor tehnice cu defecţiuni sau improvizaţii, lipsa mijloacelor tehnice de primă intervenţie, nerespectarea reglementărilor şi măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor la exploatarea centralelor termice.

Totodată, angajaţii IGSU au acordat şi îngrijiri medicale. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Eforie Nord, unde au fost asistate 19 persoane, urmată de Costineşti - 14 persoane, Mamaia - 13 persoane, Saturn - 11 cazuri, Techirghiol - şase cazuri şi Eforie Sud - două cazuri.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza