148 de absolvenţi la Şcoala de Poliţie Cluj

148 de absolvenţi la Şcoala de Poliţie Cluj
Cea de-a cincea promoţie de absolvenţi a Şcolii de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca şi-a luat, sâmbătă, rămas bun de la şcoală pentru a-şi începe activitatea în unităţile la care vor fi repartizaţi şi pentru a se alătura comunităţii.
Cei 148 de elevi ai promoţiei 2010 au fost pregătiţi timp de doi ani pentru specializările Ordine Publică şi Criminalistică. Între invitaţii care au luat parte la festivitatea de absolvire se numără chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Cabulea, subsecretar de stat şi adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor; comisarul- şef Sandu Tudor, liderul Direcţiei Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Vasile Cozma, subprefectul judeţului Cluj, viceprimarul Laszlo Atilla, chestorul Ioan Păcurar, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, reprezentanţi ai altor instituţii civile şi militare, cadre militare în rezervă şi în retragere.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum cinci promoţii de elevi, în total peste o mie de persoane, deveniţi în urma absolvirii agenţi de poliţie.
Comenteaza