Prinşi de poliţişti după ce au cerut împrumut în baza unor acte falsificate. VIDEO flagrant

Prinşi de poliţişti după ce au cerut împrumut în baza unor acte falsificate. VIDEO flagrant
Trei persoane din Cluj au fost prinse în timp ce încercau să obţină un împrumut în valoare de 25.000 lei de la o societate de creditşi sunt acuzate de fals în acte.

Doi dintre cei trei au fost prinşi ieri de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, în flagrant. Este vorba de Rozalia M. (30 ani) şi Mircea V. (44 ani), ambii din Suati. Aceştia s-au prezentat ieri la o societate de credit pentru a obţine un împrumut în valoare de 25.000 lei, pentru care s-au folosit de acte falsificate. Poliţiştii au stabilit că cei doi au fost ajutaţi de o fmeeie din Cluj-Napoca, Sonia S. (42 ani), care ar fi falsificat actele în schimbul sumei de 400 euro. Femeia a fost prinsă de poliţişti în aceeaşi zi, în timp ce primea de la complici suma de 400 euro drept plată pentru ajutorul acordat.

Cei doi clujeni din Suatu sunt cercetaţi penal pentru infracţiunile de înşelăciune şi uz de fals, iar bărbatul, precum şi Sonia S., au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Sonia S. este cercetată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la înşelăciune. Aceasta din urmă va fi prezentată  instanţei de judecată,  cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Vezi un material video cu clujenii prinşi în flagrant

 

Comenteaza