Un tânăr a murit în Mănăştur după ce a căzut de la etajul 5

 Un tânăr a murit în Mănăştur după ce a căzut de la etajul 5
Un tânăr a murit în această dimineaţă, după ce a căzut de la balconul de la etajul 5 al blocului unde locuia.

Incidentul a avut loc pe Aleea Micuş din Mănăştur.

Din verificările efectuate la faţa locului ale poliţiştilor rezultă că tânărul şi-a uitat cheile în apartament, a încercat să ajungă în locuinţă prin balcon, s-a dezechilibrat şi a căzut. În urma leziunilor suferite, tânărul a decedat.

Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 5.30, când tânărul, un bărbat de culoare, a încercat să intre în apartament de pe casa scării. Un vecin spune că tânărul a încercat să intre în apartament pe geam, după ce s-a căţărat pe aparatul de aer condiţionat, dar s-a echilibrat şi a căzut.

Cadavrul tânărului a fost descoperit de muncitorii care izolează blocul. Aceştia l-au găsit pe tânăr întins pe jos, dimineaţa devreme, au văzut că are sânge la gură şi au chemat Poliţia, care a venit în jurul orei 8 dimineaţa. "Era un băiat cumsecade,  student. Locuia singur în apartament. S-a mutat în bloc de trei luni", a mai spus vecinul. Tânărul, James Andrew O., avea 29 de ani şi se mutase la Cluj din Kenya.

Proprietarul apartamentului era plecat la 36 de kilometri de Cluj, la Suatu, şi a fost chemat de vecini la faţa locului, în acestă dimineaţă.

Comenteaza