LIBIA ÎN FLĂCĂRI. Fiul cel mare al lui Muammar Gaddafi, Mohammed, a fost ucis de rebeli

LIBIA ÎN FLĂCĂRI. Fiul cel mare al lui Muammar Gaddafi, Mohammed, a fost ucis de rebeli
Fiul cel mare al lui Muammar Gaddafi, Mohammed, a fost ucis de rebeli, relatează Al Arabiya. Informaţia nu a fost confirmată deocamdată.

Al Arabiya a relatat că fiul cel mare al lui Muammar Gaddafi, Mohammed, a fost ucis de rebeli, dar precizează faptul că informaţia nu este confirmată deocamdată.

Mohammed era unul dintre cei trei fii ai lui Gaddafi despre care se spunea că ar fi fost capturaţi de rebeli. El a fost capturat în timp ce dădea un interviu pentru Al Jazeera. Potrivit Al Jazeera, forţele loiale lui Gaddafi l-au ajutat pe Moahammed să scape luni.

Mohammed nu a fost implicat în politică. El locuia împreună cu soţia, copiii şi mama sa, divorţată de mult timp de Gaddafi.

Luni, Al-Jazeera a anunţat că au fost găsite două cadavre, dintre care unul ar putea fi Khamis Gaddafi, cel mai mic fiu al liderului libian, iar celălalt unchiul său, Abdallah Senussi, şeful serviciilor de informaţii, căutat de justiţia internaţională. Despre Khamis s-a mai scris de cel puţin două ori că a fost ucis.

Numărul victimelor confruntărilor dintre rebeli şi susţinătorii lui Gaddafi rămâne necunoscut. Potrivit CNT, în primele trei zile ale luptelor au fost mai mult de 400 de morţi şi mai mult de 2000 de răniţi.

 

 

 

 

 

 

Comenteaza