Mâncare tradiţională coreeană, gătită diseară în piaţa Muzeului şi împărţită trecătorilor, de Zilele Clujului

Mâncare tradiţională coreeană, gătită diseară în piaţa Muzeului şi împărţită trecătorilor, de Zilele Clujului
Mâncare tradiţională din Coreea de Sud, gătită în faţa clujenilor diseară şi împărţită apoi celor prezenţi, în cadrul Zilelor Clujului.

Cel mai mare bibimbap - o mâncare coreeană tradiţională, bazată pe legume, orez şi fructe de mare - din România va fi gătit diseară în piaţa Muzeului din Cluj-Napoca, de către delegaţia sud-coreeană din oraşul înfrăţit cu Cluj-Napoca, Suwon. Până diseară la ora 18 când e programată gătirea bibimbap-ului, clujenii pot degusta mâncăruri tradiţionale coreene la restaurantul Primăriei, Memo 10, din centrul oraşului.

Comenteaza