100 de expozanţi la târgul Produs de Cluj de la Turda

100 de expozanţi la târgul Produs de Cluj de la Turda
A şasea ediţie a târgului Produs de Cluj a avut loc la finele săptămânii trecute la Turda. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Cluj şi de Asociaţia Produs de Cluj.

La târg au fost prezenţi peste 100 de expozanţi, printre care Asociaţia Meşterilor Populari cu miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, Asociaţia Artizanul Dej cu sculpturi în piatră şi marmură, Asociaţia Crescătorilor de Ovine Mioriţa cu brânzeturi, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori din Râşca, Jucu şi Apahida, mici producători de carne şi produse din carne din Turda, Mănăstireni, precum şi din alte comune din judeţ.

Turdenii s-au bucurat şi de spectacole folclorice, susţinute de ansambluri şi interpreţi cunoscuţi, între care Marius Ciprian Pop, Sava Negrean Brudaşcu, Angela Rusu, Valeria şi Traian Ilea, precum şi orchestra profesionistă Cununa Transilvană. Ieri seară a avut loc un spectacol de teatru de păpuşi. La târg participă şi companii din judeţul Cluj, între care Ursus, Prodvinalco, Napolact, Comlact şi Cosmfan.

(D.E.)

 

 

Etichete
Comenteaza