10.000 de spectatori, așteptați la meciul "U" Cluj-PAOK Salonic. / Grecii: "Trebuie să facem spectacol pe teren"

La 100 de ani de la înființarea clubului, “Șepcile roșii” joacă împotriva campioanei Greciei, iar peste 10.000 de clujeni sunt așteptați în tribunele stadionului pentru a se bucura de sărbătoarea Centenarului.

Cluj-Napoca e în sărbătoare în această seară, cei 100 de ani ai Universității Cluj vor fi celebrați într-un adevărat spectacol fotbalistic și nu numai. Peste 10.000 de oameni sunt așteptați pe Cluj Arena pentru a asista la duelul dintre “studenți” și campioana Greciei, PAOK Salonic. Cei prezenți în tribune vor avea parte de un show ce va începe la 20:30, fiind urmat de meciul de la 21:00. În pauza jocului, spectacolul va fi completat de un show de lasere.

Universitatea Cluj va întâlni una dintre cele mai puternice echipe din estul Europei, o formație cotată la 73 de milioane de euro. Printre vedetele echipei se numără Leo Jaba, atacant cotat la 8 milioane de euro, Miroslav Stoch, fotbalist crescut de Chelsea sau căpitanul Vierinha, campion european cu Portugalia. În plus, din lotul grecilor mai face parte și Fernando Varela, fost jucător la FC Vaslui și FCSB.

Portarul lui PAOK, Alexandros Paschalakis s-a declarat încântat că se află la Cluj. “Suntem bucuroși că facem parte din această sărbătoare a Universității Cluj. Este un amical care a fost organizat și de Răzvan Lucescu, care a vrut să avem meciuri puternice înaintea noului sezon. Este o perioadă de tranziție pentru noi, încercăm să devenim ceea ce își odrește antrenorul nostru. Totuși, trebuie să îi mulțumim domnului Lucescu pentru ceea ce a făcut pentru noi. Știm că Universitatea Cluj este un club mare, cu o istorie pe măsură”, a spus goalkeeper-ul.

Cristi Dulca așteaptă un meci frumos în această seară. “În primul rând aș dori să îi felicit pe cei de la PAOK pentru performanța din sezonul trecut și chiar pe Răzvan Lucescu. Doresc să le urez multă baftă în Champions League. Este anul Centenar, mă bucur că sărbătorim împreună 100 de ani de la înființarea acestei echipe și sper să fie un meci frumos diseară și o sărbătoare pe măsură”, a declarat antrenorul Universității Cluj.

La rândul său, căpitanul Dorin Goga își dorește un adevărat spectacol. “Noi trebuie să oferim spectacolul din teren. Este un meci de care trebuie să ne bucurăm și cât mai mulți oameni să fie în tribună. Trebuie să sărbătorim cei 100 de ani de “U” Cluj printr-un meci extraordinar”, a precizat atacantul.

Unul dintre organizatori, Mirel Alexa a vorbit despre partida ce sărbătorește Centenarul Universității Cluj. “Suntem bucuroși că suntem parte din aniversarea Universității Cluj și chiar dacă există nemulțumiri, noi credem că acestea sunt mici în comparație cu eforturile pe care le-au făcut cei care construit acest club. Este o aniversare, trebuie să ne bucurăm cu toții de ea. Haide U și la mulți ani Universitatea”, a spus Mirel Alexa.

Partida dintre Universitatea Cluj și PAOK Salonic va începe la ora 21:00, iar accesul pe stadion se face începând cu ora 19:00. 

 

Comenteaza