a anunţat că va disloca 200 de jandarmi care să asigure ordinea la Mănăstirea Nicula, la sfârşitul acestei săptă"> a anunţat că va disloca 200 de jandarmi care să asigure ordinea la Mănăstirea Nicula, la sfârşitul acestei săptă" />

120 de poliţişti la mănăstirea Nicula, în weekend

120 de poliţişti la mănăstirea Nicula, în weekend
După ce Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj a anunţat că va disloca 200 de jandarmi care să asigure ordinea la Mănăstirea Nicula, la sfârşitul acestei săptămâni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj a precizat astăzi că la faţa locului vor fi trimişi şi aproape 120 de poliţişti.

a anunţat că va disloca 200 de jandarmi care să asigure ordinea la Mănăstirea Nicula, la sfârşitul acestei săptămâni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj a precizat astăzi că la faţa locului vor fi trimişi şi aproape 120 de poliţişti.

"> Poliţiştii urmăresc menţinerea ordinii şi liniştii publice în zonă şi vor patrula pentru prevenirea furturilor, dar şi pentru dirijarea maşinilor spre locurile special amenajate.

Totodată la faţa locului vor fi prezenţi şi poliţişti rutieri, care urmăresc să evite blocajele în trafic şi să prevină accidentele, potrivit IPJ.
Comenteaza