120 de specialişti IT prezenţi la cea de-a doua ediţie a conferinţei bazată pe tehnologii SAP de la Cluj Napoca

120 de specialişti IT prezenţi la cea de-a doua ediţie a conferinţei bazată pe tehnologii SAP de la Cluj Napoca
msg systems Romania a organizat în 4 Septembrie la Cluj-Napoca cea de-a doua ediţie a conferinţei IT bazată pe tehnologii SAP. La eveniment au participat 120 de specialişti IT din Cluj, cât și din alte oraşe ale ţării, precum Sibiu, Braşov, Timişoara, Iaşi şi Bucureşti.

Temele abordate, business rules, enterprise user experience, reporting & analytics, au fost gândite ca o continuare a primei ediții a conferinței, însă cu accent mai puternic pe partea practică. La conferinţă a fost prezentat, în exclusivitate, un showcase al unei aplicații dezvoltate pe o platformă mobile SAP, creat la Cluj de msg systems România, pentru companii din domeniul asigurărilor.

Această aplicaţie este şi highlight de inovaţie în cadrul inscom 2014, conferinţă cu teme exclusive de asigurări, care se va desfăşura la final de septembrie în Germania, la Munchen, în prezenţa conducerii celor mai mari companii din domeniul asigurări-reasigurări din întreaga lume.

"Încă de la început am fost plăcut surprins de numărul mare de participanți, mai ales că unii dintre aceștia au fost din afara Clujului. Acest lucru dovedește că temele inovative- UI5, Fiori, SAP HANA alese pentru conferință au prezentat interes pentru specialiştii SAP" a afirmat Cristi, unul dintre specialiştii SAP prezenţi la eveniment.

"Succesul primelor două ediţii şi interesul în continuă creştere pentru tehnologiile SAP sunt motivele pentru care vom continua să organizăm anual astfel de evenimente în Cluj Napoca. Ne bucurăm că msg systems România poate astfel să îşi aducă un aport semnificativ în formarea unei comunităţi de specialişti SAP în zona Cluj-Napoca si nu numai", au declarat reprezentanţii companiei msg systems Romania.

Compania are în plan organizarea unui eveniment similar, dedicat tehnologiei JAVA, în 9 octombrie 2014, la Cluj Arena.

msg systems România este activă pe piaţa din Cluj din anul 2008, având în prezent peste 180 de angajaţi. Începpând cu 2014, compania este activă si pe piața Târgu-Mureş. Ca furnizor și consultant de soluții și servicii IT compania activează pentru clienți de talie mondială din mai multe domenii: industria automotive (Audi, BMW, Daimler, WW), asigurări/reasigurări (Munich RE, Vienna Insurance Group, HDI, Allianz, Achmea, ING, Nationale-Nederlanden, ADAC), domeniul financiar-bancar (Landes Bank Berlin, VW Bank), energie: E-ON, industria alimentara (DMK Milchkontor, Emmi)

Comenteaza