15.000 de vizitatori la târgul "Produs de Cluj" din Gherla, târgul se mută în weekend la Dej FOTO

15.000 de vizitatori la târgul
Târgul "Produs de Cluj", ce a avut loc în weekend la Gherla, se mută la sfârşitul acestei săptămâni la Dej, după ce reprezentanţii Consiliului Judeţean au fost surprinşi de numărul mare de vizitatori.

Târgul de la Gherla a reunit peste 60 de expozanţi, printre care şi Asociaţia Meşterilor Populari, şi a fost vizitat, conform estimărilor Consiliului Judeţean, de aproximativ 15.000 de persoane.

,Personal, am fost surprins de numărul mare de vizitatori prezenţi la târg, Gherla fiind un oraş mic în comparaţie cu Cluj-Napoca", spune preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu. "Sunt convins că ediţia de la Dej, care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, va fi de o şi mai mare amploare, toţi producătorii care au fost la Gherla confirmând prezenţa şi la următorul târg".

La târgul de la Gherla au evoluat aproximativ 50 de ansambluri artistice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, dar evenimentul a inclus şi spectacole de teatru de păpuşi şi ateliere de sculptură în fructe şi legume.

Comenteaza