16 persoane implicate într-un accident rutier lângă Cluj

16 persoane implicate într-un accident rutier lângă Cluj
16 persoane care circulau cu un microbuz au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc în jurul orei 13 în localitatea clujeană Apahida.

Accidentul a avut loc la intersecţia şoselei principale la intrarea în Apahida dinspre Cojocna. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, un SMURD, două ambulanţe şi o autospecială de vicmtime multimple.

"Este vorba despre un microbuz cu 16 persoane care venea dinspre Cojocna spre Apahida. Au fost rănite uşor şase persoane, iar medicii urmează să stabilească dacă acestea vor fi transportate la spital. Din câte se pare este vorba despre răni minore", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris.

"Din primele verificări reiese că un microbuz care circula spre Cluj-Napoca a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens, s-a răsturnat şi a lovit un stâlp de energie electrică. În momentul de faţă poliţiştii se află la faţa locului pentru a face cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul", a declarat purtatorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vârci.

Comenteaza