Advertorial 18GYM – peste 6000 de clujeni practică fitness în cea mai modernă rețea de săli din țară!

Vineri, pe 9 septembrie, 18GYM  a sărbătorit „împlinirea” a 18 săli de fitness! Inaugurarea celei de-a 18 săli (pe strada Pascaly nr.7, Gheorgheni) a avut loc în prezența a 100 de invitați, în cadrul unui eveniment grandios de tip bal de majorat. ”Sweet 18” a marcat și momentul dezvăluirii noii identități de brand, un pas firesc în evoluția rețelei. Aceasta a presupus parcurgerea unui proces elaborat de rebranding, care să asigure o imagine solidă, unitară, la nivel național. Noul logo și noile registre vizuale vor fi implementate treptat în fiecare sală – astfel, 18GYM devine un adevărat challenger național al domeniului, a doua rețea ca mărime din țară.

Povestea 18GYM a început în 2012, cu prima sală deschisă în Târgu Mureș, urmată în 2016 de a doua sală, deschisă în Cluj-Napoca. Fondatorii noului concept, frații Vlad și Alexi Ronea au venit cu o viziune inovatoare: crearea unei rețele de antrenori personali care să livreze personal training la nivel occidental.

Sălile 18GYM sunt echipate cu echipamente de ultimă generație pentru toate grupele musculare, iar prin Back To Fit se oferă alături de antrenori personali programe de slăbire și tonifiere, creștere a masei musculare (Booty Lift) sau antrenamente de tip Group Class cu obiective setate pentru 30 de zile (Xtreme Fit).

Totul este condimentat cu mult vibe pozitiv, atitudinea friendly a angajaților și stilul profesionist de urmărire a parcursului fiecărui client care vrea să aibă un stil de viață mai sănătos: spirit tonic, gândire pozitivă și un corp transformat în cea mai bună variantă a sa.

Acum, 18GYM a evoluat ajungând la o rețea de 18 săli la nivel național: 16 săli de fitness proprii și două francize, la Luduș și Câmpia Turzii. Brandul este prezent în Cluj, Târgu Mureș, Brașov, București, Iernut, Câmpia Turzii, iar următoarele orașe unde se vor deschide săli sunt Satu Mare, Alba Iulia și Piatra Neamț, rețeaua urmând să ajungă la un număr de 26 de săli până la finalul anului (având deja încă 8 contracte semnate).

Cluj-Napoca este orașul în care rețeta de business 18GYM s-a dovedit de mare succes: 9 săli (mai urmează deschiderea a încă 2, în Observator, cartier Zorilor și Aushopping Iris), 6000 de clienți, 60 de angajați și 90 de colaboratori.

Bucureștenii se vor bucura de încă 2 săli noi, în Brașov se va deschide a doua sală iar în Târgu Mureș cea de-a treia, așa că anul acesta peste 10 000 de români vor avea parte de programe excepționale de fitness și remodelare corporală.

#wechallengeyou

18 gym – Be FIT , Be Beautiful!

Comenteaza