2 tineri din Cluj au încercat să vândă 1,5 kilograme de canabis

2 tineri din Cluj au încercat să vândă 1,5 kilograme de canabis

Doi tineri din Cluj, de 25 și 32 de ani, au încercat să vândă 1,5 kilograme de canabis.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au prins în flagrant delict doi bărbați, de 25 și 32 de ani, ambii din județul Cluj, în timp ce ar fi încercat să vândă 1,5 kilograme de canabis.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul acestui an, bărbații ar fi cumpărat și vândut în județul Cluj și ar fi deținut pentru consum propriu droguri și alte substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

 
“În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada august 2021 – septembrie 2021, unul dintre inculpaţi a procurat, manipulat şi comercializat substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive. La data de 01.02.2022, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a celor doi inculpaţi, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de aproximativ 1,5 kilograme de cannabis”, precizează DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, potrivit stiripesurse.ro.

Întreaga cantitate de canabis a fost confiscată. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Etichete
Comenteaza