20 de ani de restaurare - Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy din Bonțida

20 de ani de restaurare - Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy din Bonțida

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la începerea lucrărilor de restaurare, la Castelul Bánffy din Bonțida vor fi organizate vizite ghidate în limba română și maghiară, spectacole de teatru de păpuși și o expoziție care documentează ultimele două decenii din istoria Castelului și a procesului de restaurare.

Fundația Transilvania Trust organizează o nouă ediție a zilelor porților deschise, duminică, 20 septembrie 2020, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la începerea lucrărilor de restaurare la Castel.

Programul se va desfășura între orele 10:00 și 16:00 și oferă vizite ghidate în limba română și maghiară, spectacole de teatru de păpuși, lansarea cărții Castelul Bánffy din Bonțida: trecut, prezent și viitor, respectiv vizita expoziției care documentează ultimele două decenii din istoria Castelului și a procesului de restaurare.

Participarea la programele evenimentului este liberă, însă necesită înregistrare în prealabil, locurile fiind limitate. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Program

10.00 Vizită ghidată în limba maghiară – pornire de la poartă

11.00 Vizită ghidată în limba română – pornire de la poartă

11.00 Spectacol de teatru de păpuși: Pulcinella și visul, spectacol nonverbal pentru copii, prezentat de Orsolya Gál – curte, cort

12.00 Vizită ghidată în limba română – pornire de la poartă

13.00 Vizită ghidată în limba maghiară – pornire de la poartă

13.00 Spectacol de teatru de păpuși: Pulcinella și visul, spectacol nonverbal pentru copii, prezentat de Orsolya Gál – curte, cort

14.00 Lansarea cărții Castelul Bánffy din Bonțida: trecut, prezent și viitor – curte, cort

15.00 Vernisajul și vizita ghidată a expoziției 20 de ani de restaurare la castelul Bánffy din Bonțida – curte

Comenteaza