20 de judeţe, printre care şi Clujul, au fost afectate de fenomenele hidrometeorologice din ultimele 24 de ore

20 de judeţe, printre care şi Clujul, au fost afectate de fenomenele hidrometeorologice din ultimele 24 de ore
| Foto: Sursa - DSU

Un număr de 32 de localităţi din 20 de judeţe au fost afectate de fenomenele hidrometeorologice din ultimele 24 de ore, informează, marţi dimineaţă, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit DSU, este vorba despre judeţele Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Gorj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Satu Mare şi Timiş.

"S-a intervenit pentru evacuarea apei din 140 de case, 148 de curţi, 94 de beciuri/subsoluri, 106 anexe gospodăreşti, 8 instituţii publice, 21 de străzi, decolmatare 15 poduri/podeţe, cât şi pentru degajarea a 3 copaci rupţi", precizează DSU într-o postare pe Facebook.

Totodată, în localitatea Urecheşti din judeţul Bacău o persoană a fost salvată fiind izolată de apele râului Trotuş, iar la nivelul judeţului Maramureş, pe raza localităţii Leordina, 10 case în care locuiesc 35 de persoane sunt izolate parţial din cauza unui podeţ rupt de ape.

Traficul rutier a fost temporar afectat pe două drumuri naţionale (DN 7/Arad şi DN 18/Maramureş), 3 drumuri judeţene (DJ 137, DJ 137A/Harghita şi DJ 411/Giurgiu) şi este oprit pe un drum judeţean (DJ 131A/Harghita).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza